1. Rann Utsav - The Tent City | 1 Night/ 2 Days Complete Itinerary Package 2018

    Are you not sure what to do at Rann Utsav? Check out the 1 night/ 2-day itinerary full of Kutch's cultural , adventure activities and nature's beauty ! Come , explore and experience the magic of Rann Utsav . Bookings are now open . For bookings and enquiries , Call 1800 270 2700 or visit our website www . rannutsav . net #whitedesert #glamping #rannutsav #travelling #great_captures_city #travelawesome #op . . .

  2. World around the corner

    The white-rumped shama is a small passerine bird . Native to densely vegetated habitats in the Indian subcontinent and Southeast Asia , The white-rumped shama is shy , extremely territorial and very active in falling lights , dawn and twilights The voice of this species is rich and melodious which has made them very unfortunately popular cage birds , which in turn has resulted in its introduction in se . . .

  3. Zero G Travel

    Hanover Qyteti në Gjermani Hanover është kryeqyteti i shtetit gjerman të Saksonisë së Poshtme . Është i njohur për panairet si Expo vjetore e teknologjisë CeBIT . Kisha e Tregut Gothic të kuq dhe Bashkia e Vjetër përbëjnë shtëpitë me gjysmë drurë në qytetin e vjetër të rindërtuar . Salla e re e dekoruar e qytetit ka pamje nga kupola e saj dhe 4 modele të ndryshme në shkallë . . .