Report TV - 'Mendo për vajzën!'Gruaja bind ish-burrin të zbresë nga oxhaku

TIRANE- I ka dhënë fund aventurës pas 1 orë e 20 minuta , Qazim Bruka i cili kërcënoi se do të hidhej nga një lartësi e konsiderueshme e një oxhaku në zonën e Laprakës në Tiranë. ka qenë ish-bashkëshortja e tij , Hyrije Bruka , ajo e cila e ka bindur të zbresë nga lartësia. Qazim Bruka , 43 vjeç u ngjit në oxhakun e një uzine , pranë depos së ujit dhe paralajmëroi se do t'i jepte fund jetës për shkak se shërbimi përmbarimor e ka nxjerrë nga shtëpia pas divorcit me bashkëshorten si dhe prej një viti takon fëmijët.Bruka mbante në duar disa dokumente ndërsa përs