Virtuozet - Xhoiden Dervishi (kanto) - "O sole mio" nga Di Capua & Mazzucchi (Nata 1)

Facebook: https://www.facebook.com/tvklan Talent show hit HIT për talentët e rinj në kanto , balet dhe instrument të zhanrit klasik ! Konkursi më i madh dhe më i famshëm i muzikës klasike në Shqipëri nga Inva Mula. Patenta e suksesshme ndërkombëtare " Prodiges " nga Endemolshine Group.